Playstation VR

De Playstation VR is voor Playstation gebruikers hét ideale apparaat om kennis te maken met Virtual Reality. Deze VR bril is namelijk ontworpen door de makers van Playstation zelf. Sony heeft er veel tijd en moeite in gestopt om dit apparaat kwalitatief, gebruiksvriendelijk en bovendien visueel aantrekkelijk te maken. Het is dan ook allesbehalve verrassend te noemen dat de Playstation VR een van de meest populaire VR brillen van dit moment is. 

De voordelen van Playstation VR

Aangezien er tegenwoordig een groot aantal aanbieders van VR zijn, probeert iedere aanbieder zich op een bepaalde manier te onderscheiden. Zo ook Sony met de Playstation VR. Dit doet het bijvoorbeeld op de volgende manieren: 

  • Nieuwe versie: Sony doet zijn uiterste best om te blijven ontwikkelen. Dit resulteert dan ook in een nieuwe versie van de Playstation VR. Deze is op een flink aantal gebieden beter dan zijn voorganger. Verbeteringen als deze maken het voor de gebruiker zeer aantrekkelijk om voor Playstation VR te kiezen. Je weet dan namelijk zeker dat je gebruikmaakt van de allerbeste mogelijkheden op het gebied van VR.

 

  • Extra groot spelaanbod: Daar komt nog bij dat Playstation een enorm groot aanbod aan spellen tot z’n beschikking heeft. Op het gebied van VR is dit het allergrootste assortiment waar je uit kunt kiezen. Vanzelfsprekend is dit een enorm pluspunt. Je raakt dan ook nooit echt uitgespeeld. Qua VR zijn er zoveel verschillende belevingen om uit te kiezen. Het komt dan zeer van pas dat je gaat voor zo’n groot en bekend merk.

 

  • Geen computer nodig: Verder is het een extra voordeel dat jouw Playstation en het bijbehorende VR kastje al het werk uitvoeren. Je hebt dus geen externe computer nodig zoals bij veel andere VR brillen wel het geval is. Wanneer je al een Playstation in je bezit hebt, zijn er verder maar weinig kosten die je hoeft te maken.

 

  • Meekijkmogelijkheid op tv: Tot slot ervaren veel gebruikers van Playstation VR het als een enorm pluspunt dat er een meekijkmogelijkheid op tv is. Hierdoor is het bijvoorbeeld leuk om samen met vrienden of familie te gaan spelen. Eén iemand is in de virtuele wereld aanwezig, terwijl de rest op de tv meekijkt. Het stelt je in staat om af te wisselen of zelfs tegelijk te spelen met een of meerdere Playstation controllers. 

Wanneer je al deze punten bij elkaar optelt, wordt al snel duidelijk dat de Playstation VR een van de beste keuzes is van dit moment. Aangezien het aantal gebruikers met de dag toeneemt, zijn er meer dan genoeg competitiemogelijkheden. 

Playstation VR kopen

Zit je er al een tijdje over te denken om Virtual Reality een kans te geven? En heb je thuis al een Playstation staan? Dan is dit het ideale moment om in te stappen. De nieuwste versie in combinatie met de zeer lage prijzen maken van een Playstation VR kopen momenteel een zeer populaire keuze. Ontdek de wondere wereld van de virtuele werkelijkheid en zie met eigen ogen waar de hype vandaan komt.